Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرحیم لطفی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ۱۲ هزار و ۵۰۰ هکتار منطقه آزاد به گلستان واگذار شده که آن را در استان تعریف و اماکنی که برای فعالیت‌های اقتصادی پتانسیل داشت با مشورت جمعی مشخص شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان افزود: هم اکنون برای اینکه سند تحویل داده شود اصلاحات هندسی در حال انجام است تا در ادامه کسی برای مسائل تعارضی به ما مراجعه نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: تمامی عرصه های مستثنیات را از این مناطق حذف و پروژه هایی همچون پتروشیمی، پسماند، شهرک اهزار هکتاری اترک و مرکز لجستیکی راه‌آهن را به عنوان مناطق اقتصادی واگذار کردیم.

لطفی اضافه کرد: هم اکنون مشکلی در خصوص واگذاری سند و ورود سرمایه‌گذاران به مرکز لجستیکی راه آهن اینچه‌برون وجود ندارد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: منطقه راه آهن جزو منطقه آزاد محسوب شده و احتمالاً به صورت قانون منطقه آزاد اداره خواهد شد.

وی ادامه داد: اداره کل راه‌آهن با ما اختلاف داشت زیرا به دنبال گرفتن سند بود و دولت در قانون افزایش بهره‌وری، یک نکته اضافه کرده که تنها به قسمت‌های مسقف سند داده می‌شود و اگر خارج از حق بهره وری باشد باید از دولت اجازه گرفته شود که آیا براساس سیاست‌های دولت است یا خیر؟

لطفی بیان کرد: اداره کل منابع طبیعی به ازای فضای مسقف به منطقه لجستیک سند خواهد داد و هم اکنون این مشکل بین دو دستگاه حل شده است و کارها به نحو احسن انجام خواهد شد.

کد خبر 5441635

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان عبدالرحیم لطفی منابع طبیعی گلستان اداره کل راه آهن شمالشرق بوشهر ویروس کرونا کرمانشاه گرگان آمار کرونا خطبه های نماز جمعه سفر استانی درختکاری گرد و غبار عکس استانها شیوع کرونا ایلام جهاد تبیین مشهد راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۳۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان پارس آباد صحت ندارد

اولتان قالاسی مجموعه آثاری باستانی شامل ارگ مرکزی، شهر بیرونی و منطقه صنعتگران، گورستان تاریخی، تپه اولتان، خندق و کانال‌های باستانی در جنوب رود ارس و شمال شهر فعلی اولتان است.

اولین کاوش در اولتان قالاسی در سال ۱۳۵۱ انجام شده و این محوطه در سال ۱۳۷۸ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است و دور جدید کاوش‌های باستان‌شناسی در این محوطه در سال‌های ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴ و سال ۱۳۸۷ انجام شده و تعیین عرصه و حریم محوطه نیز در سال ۱۳۹۸ انجام پذیرفته و در شورای حرایم کشور به تصویب رسید و اکنون در حال اجرا است.

به دلیل اهمیت قلعه اولتان برای اداره کل میراث‌ فرهنگی استان اردبیل، در سال ۱۴۰۱ بررسی آرکئوژئوفیزیک این محوطه توسط دانشگاه شهید بهشتی تهران انجام شد و در همین سال و به دنبال آشکار شدن آثار در عملیات راهسازی، بخش جنوبی مجموعه اولتان قالاسی مورد کاوش نجات بخشی قرار گرفت و بخش دیگری از این کاوش نجات‌بخشی نیز از اسفندماه سال ۱۴۰۲ تا اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ انجام شد که آثار قابل توجهی نیز در این کاوش‌ها به دست آمد.

اداره کل میراث‌ فرهنگی استان اردبیل اعلام کرده است: پیش از این پیشنهاد تبدیل اولتان قالاسی به پایگاه ملی میراث‌ فرهنگی را به وزارتخانه متبوع داده و پیگیر اخذ مجوزهای لازم برای این موضوع است و از هر اقدامی که بتواند به حفظ آن کمک کند دریغ نخواهد کرد.

به گفته رئیس گروه باستان‌شناسی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اردبیل، تابوت‌های چوبی دوره اسلامی به دست آمده از گورستان قلعه اولتان پارس‌آباد، آن را نسبت به گورهای ادوار اسلامی متمایز می‌کند و این محوطه ارزش تبدیل به پایگاه ملی میراث فرهنگی را دارد.

محوطه باستانی اولتان قالاسی یا قلعه اولتان در ۱۲ کیلومتری شهرستان پارس‌آباد مغان از توابع استان اردبیل و در حاشیه رود مرزی ارس یا آراز و ۵۰۰ متری غرب روستایی به نام اولتان واقع شده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان، از مرز ریلی اینچه برون وارد کشور شد
  • طرح نهضت ملی مسکن رضوانشهر در مرحله صدور پروانه
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • توقیف خودروی حامل چوب قاچاق در سوادکوه
  • صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان پارس آباد صحت ندارد
  • زندانیان ملایری هزار اصله درخت کاشتند
  • توافقاتی بر سر حرکتی جمعی برای برون رفت از وضعیت کنونی در غزه
  • صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در استان قزوین